Obavijesti

Proslijedio bih tekst i par slika od Printing&Dragons za sve zainteresirane članove Udruge pošto se bave nečim interesantnim za naš rad. I ako se odlučite na suradnju spomenite da ste članovi Udruge Custodes za 10% popusta:
Pozdrav! Mi smo Petar i Sara, dvoje ambicioznih studenata iz Zagreba. Veliki smo zaljubljenici u razne društvene igre, ali i uporabu najnovijih tehnologija. Spojili smo dva interesa i odučili pokrenuti vlastitu 3D printaonu Printing&Dragons koja će, nadamo se, dati drugima jedan novi pogled na društvene igre.
Naš asortiman možete pronaći u katalogu koji se nalazi u opisu profila i svako malo ga updateamo 🙂
Imamo svoje Instagram (@printingdragons) i Facebook račun (Printing&Dragons), a web stranica nam je u izradi!
Trenutno posjedujemo dvije vrste printera – FDM s kojim u plastici najčešće printamo teren te resin SLA printer gdje smo se specijalizirali u printanju minijatura.Vidimo da se Vaša udruga bavi društvenim igrama, nije nam strano printanje 3d varijanti istih (Catan, Puerto Rico i sl.). Imali smo i pozitivna iskustva s printanjem WH40K modela, dijelova za kitbash i customizaciju GW modela. Ukoliko i nemate fileove, a znate otprilike što bi ste htjeli (određena vojska, model ili vozilo) možemo Vam pomoći pronaći model u najkraćem mogućem roku.
Ovim putem bi Vam ponudili, kao clanovima udruge popust u iznosu od 10% na cjelokupni iznos (izuzev poštarine – mi smo u Zagrebu) 😊
P.s. nudimo i mogućnost prajmanja i bojanja figurica po dogovoru.
Lijepi pozdrav i svako dobro!